1/3

  NOMAD SEASON 2021 

  LOADING... 

  APRIL / OKTOBER 2021

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij zijn onderweg naar onze volgende pop-up locatie waar jij, samen met ons, stijlvol kunt overnachten. Wil jij op de hoogte blijven?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

RESERVEREN

Over enkele weken gaat onze nieuwe website en het boekingsformulier online. Wil jij (zonder verplichtingen) alvast jouw overnachting reserveren? Vul dan hieronder je reisgegevens in en wij nemen contact met je op om de reismogelijkheden door te spreken. In overleg zetten we jouw reservering om in een boeking.

Zo ben je nu al verzekerd van een plek, maar zit je nergens aan vast. 

arrow&v
arrow&v
arrow&v
 

OVER ONS

Wij van East Nomads trekken rond door binnen- en buitenland. Elke keer vestigen wij ons weer op een nieuwe bijzondere locatie. Een plek die wij volledig omtoveren zodat jij daar, met je vrienden, familie of collega's naar kunt afreizen om voor even de drukte te ontsnappen en te genieten van de (natuurrijke) omgeving en een volledig samengesteld activiteitenprogramma. Wij hebben onszelf het doel gesteld om het ontvluchten van jouw dagelijkse drukke bezigheden te vergemakkelijken en laagdrempelige vakanties aan te bieden naar unieke plekken die wij volledig aanpassen naar jouw wensen en behoeftes. Het makkelijke? Het enige wat jij hoeft te doen is ons volgen, en achter ons aan te reizen. Samen gaan we de mooiste plekjes van de wereld ontdekken!

Tel: 085-2737961