image001-1.jpg

Dora & Diego Show

In deze vrolijke show vol bekende Dora Songs gaan Dora en Diego met Boots op avontuur. Zeemeermin Maribel kan de weg naar Zeemeerminbaai niet meer terugvinden. Natuurlijk lossen Dora en Diego dit probleem op door de hulp van de kinderen in te roepen en samen op de kaart te kijken. Als ze uiteindelijk de waterval vinden komt toch nog alles goed!

Een spetterende show van 25 minuten vol dans, liedjes en interactie.

 

Na afloop van de show kunnen de kinderen met Dora en Diego en de Zeemeermin op de foto of een high five!

image005.jpg

Woezel & Pip Show

Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld, zijn in September bij Dromenland @ East Nomads met een vrolijke minishow voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens deze vrolijke, 30 minuten durende show zingen Woezel & Pip liedjes over bekende thema's als vriendschap en samen spelen.

In deze liedjesshow van Woezel & Pip is het bot van Woezel plots verdwenen! Tijdens hun zoektocht beleven de hondjes de leukste avonturen; van de grootste pret op vakantie tot een verkleedpartijtje als échte koning en prinses. Ook komen Woezel & Pip hun beste vriendjes Buurpoes en Molletje tegen. Samen zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen én over de Sloddervos.

Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet van Woezel & Pip met de kinderen. Er kunnen foto’s worden gemaakt!

image008.png

Sesamstraat Show

Tijdens de interactieve minishow delen Elmo, Koekiemonster, Bert en Ernie op een muzikale wijze de leukste, leerzame verhaaltjes met uw bezoekertjes.

 

Laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… voor Sesamstraat! Al sinds 1976 zitten kleuters aan de buis gekluisterd voor dit educatieve kinderprogramma. In de bekendste straat van Nederland beleven karakters als Koekiemonster, Elmo, Bert en Ernie de vrolijkste avonturen. Tijdens de interactieve, 30 minuten durende minishow delen Elmo, Koekiemonster, Bert en Ernie op een muzikale wijze de leukste, leerzame verhaaltjes met de kinderen. Een heerlijke show voor jong… en stiekem ook voor oud. 

 

Na afloop van de show die 30 minuten duurt mogen de kinderen op de foto met Elmo en Koekiemonster tijdens een meet & greet.

Contact

Bezoekadres

East Nomads

Boterdijk 6, Aalten 

Contact

085 27 37 961

info@eastnomads.nl

Kantooradres

Schieweg 80

2627 AN Delft

KVK: 71404252

BTW: NL858702095B01
IBAN: NL92RABO0355359936 t.n.v. East Nomads

Stel ons je vraag

Blijf op de hoogte 

Schrijf je in de voor de East Nomads-nieuwsbrief

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Trip Advisor Social Icon

Meer informatie

Algemene voorwaarden 

Coronaproof

Huisregels

Privacyverklaring 

Samenwerken

Algemeen & pers
info@eastnomads.nl

Lokaal
locals@eastnomads.nl

Airbnb_Logo_Bélo.svg.png
TripAdvisor-Logo.png

Geniet van 13 juli - 30 september 2020

Vragen? 085 27 37 961