_DSC9626.jpg

Ons verhaal

Reis mee met East Nomads

Wij van East Nomads trekken rond door binnen- en buitenland. Elke keer vestigen wij ons weer op een nieuwe bijzondere locatie. Een plek die wij volledig omtoveren zodat jij daar, met je vrienden, familie of collega's naar kunt afreizen om voor even de drukte te ontsnappen en te genieten van de (natuurrijke omgeving en een volledig samengesteld activiteitenprogramma. Wij hebben onszelf het doel gesteld om het ontvluchten van jouw dagelijkse drukke bezigheden te vergemakkelijken en laagdrempelige vakanties aan te bieden naar unieke plekken die wij volledig aanpassen naar jouw wensen en behoeftes. Het makkelijke? Het enige wat jij hoeft te doen is ons volgen, en achter ons aan te reizen. Samen gaan we de mooiste plekjes van de wereld ontdekken!

East Nomads biedt jou een zorgeloze vakantie midden in de natuur. Perfect in een tijd waarin ontspannen een uitdaging is. Deze zomer is een seizoen zonder grootschalige evenementen en festivals. Dat is geen feest voor bezoekers, maar evenmin voor de festivalbranche. Want mensen samenbrengen en laten genieten, dat is wat wij het liefst doen.

Daarom hebben festivalorganisatoren hun handen ineengeslagen om jou een ultieme ervaring te bieden. Met jouw eigen luxe plek midden in de natuur vind je de rust en luxe dicht bij huis.

Onze eerste ontdekking: de Achterhoek

Deze zomer zijn wij neergestreken in de Achterhoek, waar we jou laten genieten van een kampeerervaring in stijl. Dankzij de compleet ingerichte accommodaties, een dagelijks wisselend programma en een omgeving vol activiteiten geniet jij van een welverdiende vakantie vol rust en ruimte. Naast de reguliere weken kun je ook kiezen voor een geheel verzorgd thema-arrangement, waarbij wij jou met een speciaal en uniek programma een complete beleving geven. Kijk snel welk thema bij jou past.

Van de festivalbranche, voor jou

Wie wij zijn? Evenementen- en festivalorganisatoren die door de coronacrisis een andere weg in zijn geslagen. Deze zomer is een seizoen zonder grootschalige evenementen en festivals. Dat is geen feest voor bezoekers, maar evenmin voor de branche. Want mensen samenbrengen en laten genieten, dat is wat wij het liefste doen.

In de nieuwe weg die wij zijn ingeslagen, voelen wij ons thuis. Waarom? In de festivalindustrie zijn we allemaal rondtrekkende nomaden. We reizen van plek naar plek, waar we telkens weer een nieuwe wereld opbouwen die bezoekers hun dagelijkse zorgen even laat vergeten. Dat doen we nu weer, maar op een nieuwe bijzondere manier. Wij zijn neergestreken in de Achterhoek, waar we een nieuwe wereld vol schoonheid en vertier hebben gebouwd, waar we je met minstens evenveel plezier ontvangen. En dit alles is pas het begin...

Onze partners

Contact

Bezoekadres

East Nomads

Boterdijk 6, Aalten 

Contact

085 27 37 961

info@eastnomads.nl

Kantooradres

Schieweg 80

2627 AN Delft

KVK: 71404252

BTW: NL858702095B01
IBAN: NL92RABO0355359936 t.n.v. East Nomads

Stel ons je vraag

Blijf op de hoogte 

Schrijf je in de voor de East Nomads-nieuwsbrief

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Trip Advisor Social Icon

Meer informatie

Algemene voorwaarden 

Coronaproof

Huisregels

Privacyverklaring 

Samenwerken

Algemeen & pers
info@eastnomads.nl

Lokaal
locals@eastnomads.nl

Airbnb_Logo_Bélo.svg.png
TripAdvisor-Logo.png

Geniet van 13 juli - 30 september 2020

Vragen? 085 27 37 961