Smokey Goodness BBQ Village te gast bij East Nomads

Bijgewerkt: jul 15

Deze zomer is het Gelderse Aalten, vlak bij de Duitse grens, de thuisbasis voor alle barbecuefans uit binnen- en buitenland te vinden. De pitmasters van Smokey Goodness nemen met veel vuurgeweld twee weken het terrein van East Nomads over en laten gasten tijdens een minivakantie in Nederland kennis maken met fire cooking op de grootste smokers, barbecuewagens en vuurverslindende aanhangers.


Volgens hoofdsmoker Jord Althuizen is barbecueën veel meer dan alleen een kooktechniek: ‘It’s a way of life. We eat, sleep and breathe BBQ.’ Niet gek dus dat hij de handen ineen heeft geslagen met creatief conceptbureau De Burgemeesters en festivalproductiebureau Deworrying voor ‘Smokey Goodness BBQ Village’, waarbij je een paar dagen lang wordt ondergedompeld in de wereld van Smokey Goodness.


Vurig genieten

Tijdens het midweek- of weekendarrangement genieten bezoekers iedere avond van een diner bij de tent, geserveerd uit een van de smokers die over het terrein staan verspreid. Met verschillende menu’s is de keuze reuze. Zo krijg je bij het Low & Slow Menu onder andere de Nacho’s Overload, Smokey’s Extravaganza en Pinnale Punch. In het Hot & Fast Menu vind je de klassieke Smokey’s Snack Attack Platter. Bij het Italian Fest word je verrast met onder andere gerookte zalmzijde, vitello tonnato en Bistecca alla fiorentina. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal op hen afgestemd menu.Extra entertainment

Tijdens het diner geniet je van een speciaal programma. Ook word je de volgende ochtend gewekt met een ontbijt op bed van lokale boeren en bakkers. Bij East Nomads hoeft niemand zich te vervelen, want naast de culinaire belevingen worden dagelijks activiteiten georganiseerd - van yogalessen tot een Tour de Smokey en workshops hutten bouwen voor kinderen. Ook de omgeving barst van de natuur en cultuur. Daarmee is een weekend of midweek bij East Nomads niet alleen geschikt voor stoere mannen en vrouwen, maar voor het hele gezin.


Belevingskamperen

De plekken in de Village zijn ruim opgezet. Bezoekers slapen in comfortabele bedden in een tent waar ruim voldoende mogelijkheid is om anderhalve meter afstand te houden. Ook beschikt iedere accommodatie over een eigen sanitaire voorziening met toilet, douche en wastafel. Bij iedere tent zijn bovendien een grote picknickbank, loungestoelen, warme plaids en sfeervolle verlichting inbegrepen. De organisatoren hebben er alles aan gedaan om East Nomads zo coronaproof mogelijk te maken. Over het hele terrein zijn brede looppaden aangelegd. Ook wordt bezoekers gevraagd bij het binnengaan van gemeenschappelijke ruimtes de handen te ontsmetten. Daarnaast is er een eigen app, waar mensen 24 uur per dag alles kunnen vragen. Zo wordt drukte bij de receptie voorkomen.


Reserveren

Ga jij mee naar de Smokey Goodness BBQ Villlage bij East Nomads? Boek dan nu tussen 17 en 30 augustus jouw luxe kampeerplek. Bekijk het arrangement en het volledige programma via smokeygoodness.eastnomads.nl.275 keer bekeken

Contact

Bezoekadres

East Nomads

Boterdijk 6, Aalten 

Contact

085 27 37 961

info@eastnomads.nl

Kantooradres

Schieweg 80

2627 AN Delft

KVK: 71404252

BTW: NL858702095B01
IBAN: NL92RABO0355359936 t.n.v. East Nomads

Stel ons je vraag

Blijf op de hoogte 

Schrijf je in de voor de East Nomads-nieuwsbrief

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Trip Advisor Social Icon

Meer informatie

Algemene voorwaarden 

Coronaproof

Huisregels

Privacyverklaring 

Samenwerken

Algemeen & pers
info@eastnomads.nl

Lokaal
locals@eastnomads.nl

Airbnb_Logo_Bélo.svg.png
TripAdvisor-Logo.png

Geniet van 13 juli - 30 september 2020

Vragen? 085 27 37 961