Ron Gastrobar serveert sterrendiners bij East Nomads

Bijgewerkt: jul 15

Maar liefst twee weekenden neemt het team van sterrenchef Ron Blaauw East Nomads over met een culinair programma van de bovenste plank. Een unieke ervaring waarbij een weekend lang al je zintuigen worden geprikkeld.


Culinair zesgangendiner

Het team van Ron Blaauw serveert een zesgangendiner bij jouw tent. Op vrijdag geniet je van Ron Gastrobar Oriental Downtown met onder andere dim sum, rauwe makreel en ikan ijo lite. Op zaterdag serveren we klassiekers uit Ron Gastrobar, met onder meer pani puri-zalm, Rockefeller-oester en zijn originele spareribs. Bekijk het hele menu hier.


Smaakvol genieten

Tijdens jouw verblijf op Ron Gastrobar @ East Nomads geniet je naast een smaakvol zesgangendiner van verschillende extra's. Je geniet van jouw eigen tent met luxe bed en douche, toilet en wastafel. Voor de tent plof je neer in ligstoel of op je picknickbank met parasol. 's Ochtends word je wakker met een ontbijt op bed verwachten van lokale boeren en bakkers. Ook kun je vrijblijvend deelnemen aan een aanvullend programma. Bovendien geven we je graag tips over natuur en cultuur in de buurt.Verleng jouw verblijf

Langer geniet van van East Nomads? Verleng jouw verblijf met een midweek, week of langer. Daardoor geniet je van alle extra's van het East Nomads-programma met verschillende spelletjes, kinderactiviteiten en een uitgebreid programma in de omgeving. Bezoek het nabijgelegen meer of openluchtzwembad en ontdek de omgevign met verschillende wandel- en fietsroutes door de natuur. Trek eropuit met een van onze huurfietsen of een oude eend, of geniet van een massage of hottub bij jouw eigen tent. Bekijk hier het hele aanbod.


Reserveer

Wacht niet te lang en reserveer nu jouw verblijf.


384 keer bekeken

Contact

Bezoekadres

East Nomads

Boterdijk 6, Aalten 

Contact

085 27 37 961

info@eastnomads.nl

Kantooradres

Schieweg 80

2627 AN Delft

KVK: 71404252

BTW: NL858702095B01
IBAN: NL92RABO0355359936 t.n.v. East Nomads

Stel ons je vraag

Blijf op de hoogte 

Schrijf je in de voor de East Nomads-nieuwsbrief

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Trip Advisor Social Icon

Meer informatie

Algemene voorwaarden 

Coronaproof

Huisregels

Privacyverklaring 

Samenwerken

Algemeen & pers
info@eastnomads.nl

Lokaal
locals@eastnomads.nl

Airbnb_Logo_Bélo.svg.png
TripAdvisor-Logo.png

Geniet van 13 juli - 30 september 2020

Vragen? 085 27 37 961